WELKOM OP ONZE WEBSITE

Advies en juridische bijstand

In uw persoonlijk of professioneel leven zijn er vaak momenten waarop u nood heeft aan juridische bijstand.

U wilt weten wat uw rechten zijn of op welke wijze deze rechten kunnen worden afgedwongen? Om een goede beslissing te kunnen nemen, is het belangrijk dat u goed wordt geïnformeerd. U ontvangt van het advocatenkantoor steeds een objectief advies. Misschien heeft u niet alleen een advies nodig, maar ook bijstand in een administratieve of gerechtelijke procedure?

In elk stadium van het conflict staat het advocatenkantoor voor u klaar om u zo snel en zo goed mogelijk te helpen.  Onze ondersteuning kan deze procedures vaak voorkomen of de kansen op succes vergroten.

Onze rechtsdomeinen

Onze visie en filosofie

Het advocatenkantoor staat garant voor een professionele en een kwalitatief hoogstaande juridische dienstverlening zowel voor particulieren als voor bedrijven.

Het advocatenkantoor is er zich goed van bewust dat rechtsgeschillen steeds grondig moeten worden geanalyseerd en opgelost moeten worden op een snelle en doeltreffende manier. We begrijpen hoe waardevol uw tijd en middelen zijn. 

Bij ons staat dienstverlening centraal: snel, bereikbaar en gericht op resultaat. We benaderen uw zaak pragmatisch en met aandacht voor uw persoonlijke situatie, ongeacht de omvang van het belang. Ons doel is om snel en efficiënt het beste resultaat voor u te behalen.

Wij streven voor rechtvaardigheid en uw succes is onze missie.

Laatste nieuws

Maak uw afspraak

U kunt heel eenvoudig onze beschikbaarheid bekijken en meteen online een afspraak vastleggen via onderstaande knop.

Volg uw dossier online op via ons beveiligd platform

Een stand van zaken, op elk moment