Contact

Contacteer ons

Gallifortlei 70, Deurne, België

Adres

+32 3297 67 37

Telefoon

Contactformulier

Je kan ons op verschillende manieren contacteren. Wij zijn telefonisch bereikbaar op het nummer 032976737 of schriftelijk per e-mail info@advocaat-baki.be. Heb je een losse vraag of opmerking? Gebruik dan onderstaand formulier. Wens je meteen een afspraak te maken? U kunt onze beschikbaarheid bekijken en meteen online een afspraak maken.

FAQ

Most frequent questions and answers

Indien u onze bijstand of advies wenst, dient u steeds eerst een afspraak te maken voor een eerste consultatie. Consultaties zijn enkel op afspraak. U kiest zelf of u een consultatie wenst op kantoor dan wel online. Dit kan heel simpel  via onze afsprakenmodule. Tijdens de eerste consultatie kan de advocaat uw vragen beantwoorden en u adviseren. Indien u dat wenst, kunt u na de eerste consultatie een dossier openen. Bij de opening van een dossier wordt er een mandaatovereenkomst afgesloten zodat u perfect op de hoogte bent van de werking van het kantoor alsook van de tarieven die wij aanrekenen. Bij de opening van een dossier krijgt u van ons een dossiernummer.

Dit kan heel simpel online via onze afsprakenmodule op de volgende link Afspraak maken – Advocatenkantoor Samir Baki.

Het kantoor is gevestigd aan de Gallifortlei 70 te 2100 Antwerpen, vlakbij de CM en groot postkantoor in Deurne.

Voor een routeplanning met de auto kunt u klikken op de volgende link:

Routeplanner

Er is voldoende parkeergelegenheid in de omgeving van het kantoor. De eerste 2 uur parking is gratis mits een parkeerschijf.

Voor een routeplanning met het openbaar vervoer kunt u klikken op de volgende link:

Routeplanner

Bereikbaarheid:

Via o.a. treinstation Antwerpen-Centraal makkelijk bereikbaar.

Openbaar vervoer lijn(en):

Tramlijn: 10 (Wijnegem – P+R Schoonselhof) en 8 (Zuid-Schotensesteenweg) afstappen aan halte(s): Gallifortlei.

Buslijnen: 410 (Antwerpen-Wijnegem – Malle – Beerse – Turnhout) en lijn 33 (Hoboken – Wilrijk – Merksem – Ekeren)  afstappen aan halte(s): Gallifortlei.

Wanneer u afstapt aan de halte Gallifortlei, bevindt de Gallifortlei zich in een zijstraat van de Turnhoutsebaan. Aan het begin van de Gallifortlei is een groot postkantoor gevestigd.

 

Het rekeningnummer van het advocatenkantoor is BE89 6300 6869 8085 (BIC: BBRUBEBB). 

De derdenrekening van het advocatenkantoor is BE58 6300 6523 4579 (BIC: BBRU BE BB).

De betalingen van de kosten- en ereloonstaten door de cliënt of opdrachtgever gebeuren op het volgende rekeningnummer: BE89 6300 6869 8085. U kunt steeds de gestructureerde mededeling of uw dossiernummer te vermelden bij betaling zodat wij weten wie er betaald heeft.

De kosten variëren afhankelijk van het type zaak en de complexiteit ervan.

Het is meestal niet mogelijk om op voorhand te bepalen wat de uiteindelijke prijs zal zijn in een dossier omdat dit afhangt van criteria waar men geen greep op heeft en die nog onbekend zijn: hoger beroep, verzet, cassatie, aantal conclusies, aantal brieven, verplaatsingen, kosten, ect. Op voorhand een raming geven van de eindafrekening is in de meeste gevallen onmogelijk, aangezien elke zaak verschillend is en de tussenkomsten in elke zaak verschillend zullen zijn.

Voor een eerste consultatie, met situering van uw probleem, voorstel van aanpak en advies betaalt u een bedrag van 75,00 euro.

De tarieven die het kantoor hanteert, kunt u consulteren op de pagina Tarieven – Advocatenkantoor Samir Baki. U kunt daar tevens de standaardovereenkomst downloaden.

De voorkeurmateries van het advocatenkantoor zijn het ondernemingsrecht, aansprakelijkheidsrecht en verbintenissenrecht, maar het staat ook paraat om te assisteren bij tal van andere juridische kwesties in het vreemdelingenrecht, familierecht en strafrecht. Er worden diensten verleend zowel aan particulieren als aan bedrijven.

De meeste dossiers die wij behandelen zijn betalend. Het advocatenkantoor behandelt echter ook regelmatig pro deo dossiers voor rechtzoekenden die geen advocaat kunnen betalen. Hierbij wordt er rekening gehouden met de samenstelling van uw gezin of personen ten laste en het totaal van de inkomsten van alle meerderjarige personen. 

U moet hiervoor in principe echter wel zelf een aanvraag indienen bij het Bureau voor Juridische Bijstand (BJB). Het is pas wanneer wij effectief worden aangesteld dat wij volledig of gedeeltelijk kosteloos kunnen optreden.  

Indien u niet wilt betalen voor een eerste consultatie, of wilt vermijden dat wij uw dossier misschien niet kunnen aannemen waardoor u niet onmiddellijk een advocaat heeft die uw dossier zal behandelen, moet u zelf contact opnemen met het BJB die dan een pro deo advocaat zal aanstellen indien u daarvoor in aanmerking komt. Er wordt dan een willekeurige advocaat op de lijst van vrijwilligers gekozen door het BJB zodat de kans redelijk klein zal zijn dat wij zullen worden aangesteld.

Wij kunnen echter ook zelf een aanvraag indienen bij het BJB om het dossier pro deo te behandelen nadat wij hebben vastgesteld op de eerste consultatie dat u mogelijks in aanmerking komt, u ons alle stavingsstukken heeft bezorgd (ingevuld aanvraagformulier, samenstelling gezin en alle inkomstenattesten) en wij bereid zijn om het dossier (pro deo) te behandelen. Enkel indien wij zelf de aanvraag indienen, heeft u zekerheid dat wij zullen worden aangesteld als pro deo advocaat.

Of een aanvraag wordt goedgekeurd en wij het dossier aanvaarden weten wij niet op voorhand en hier komt ook heel wat administratie bij kijken. Het is mogelijk dat het BJB uw aanvraag weigert of dat wij uw dossier niet wensen of kunnen behandelen (bijv. een materie die wij niet behandelen of wanneer er volgens ons geen reële slaagkansen zijn van een procedure). Dit zijn allemaal zaken waarmee u rekening dient te houden. Indien u nog vragen heeft, kunt u ons steeds contacteren.

Breng alle relevante documenten en informatie met betrekking tot uw zaak, zoals contracten, correspondentie, en identiteitsbewijs.

Maak uw afspraak

U kunt heel eenvoudig onze beschikbaarheid bekijken en meteen online een afspraak vastleggen via onderstaande knop.

Volg uw dossier online op via ons beveiligd platform

Een stand van zaken, op elk moment