Samir Baki

Samir Baki

Advocaat-vennoot

Meneer Samir Baki is de oprichter van Advocatenkantoor Samir Baki bv en begon zijn carrière als advocaat in 2007. Tijdens zijn zelfstandige praktijk behaalde hij ook een Master in Criminologische Wetenschappen aan de Rijksuniversiteit van Gent. Als gevolg van zijn uitgebreide kennis kan advocaat Samir Baki zijn cliënten adviseren en vertegenwoordigen op verschillende rechtsgebieden. Zijn specialiteiten omvatten ondernemingsrecht, aansprakelijkheidsrecht en verbintenissenrecht, maar hij staat ook paraat om te assisteren bij tal van andere juridische kwesties in het vreemdelingenrecht, familierecht en strafrecht. Hij verleent zijn diensten zowel aan particulieren als aan bedrijven.

Persoonlijke informatie

Meester Samir Baki is een advocaat-vennoot bij Advocatenkantoor Samir Baki. In 2018 voltooide hij de postuniversitaire opleiding Curator-Vereffenaar aan de Katholieke Universiteit Leuven, nadat hij eerder de volledige curatoropleiding bij Confocus had gevolgd in 2017 en opnieuw in 2023. Bovendien fungeert Meester Samir Baki als corrector bij het Bureau voor Juridische Bijstand voor de secties Vreemdelingenrecht, Administratief recht en Grondwettelijk Recht. Hij neemt regelmatig deel aan de Salduzpermaentie en is in het bezit van het “cassatie in strafzaken” getuigschrift.

Meester Samir Baki hecht veel waarde aan een snelle, grondige en doeltreffende aanpak van de problemen van zijn cliënten. Zijn dienstverlening is persoonlijk en afgestemd op de individuele behoeften van de cliënt. Hij is altijd snel bereikbaar en zet zich volledig in om uw juridische kwesties op te lossen. Uw zorgen zijn onze prioriteit.

Studies

2008-2005Master in de Criminologie aan de Rijksuniversiteit Gent
2007-2005Academische Initiële Lerarenopleiding aan de Rijksuniversiteit Gent
2005-2000Master in de Rechten aan de Universiteit Antwerpen

 

Talen

  • Nederlands
  • Engels
  • Frans
  • Berbers